Pályázati felhívás

A Magyar Jogász Egylet a hagyományt folytatva, a nagy sikerre való tekintettel immár második alkalommal rendezi meg a Magyar Jogi Könyvszalon elnevezésű szakmai rendezvényt 2022. szeptember 17-én.  Együttműködő partnerünk az Alkotmánybíróság, amely a magyar jogászság megbecsülésének jeléül örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez. A könyvünnepnek a Károli Gáspár Református Egyetemmel kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően az impozáns Károlyi-Csekonics palota ad méltó helyszínt. A Kárpát-medencében magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadókat felvonultató egész napos könyvvásáron a szerzőknek megjelenést, dedikálást biztosítunk, könyvbemutatókat, pódiumbeszélgetéseket tartunk, és különböző díjak átadására is sor kerül majd.

2022. június 30-ig várjuk a pályázatokat három kategóriában: 2021-ben megjelent Legjobb elméleti és Legjobb gyakorlati jogtudományi szakkönyv és a 2021-es évben védett legjobb PhD dolgozata.

A pályázati felhívások letölthetők:

Kérdés esetén állunk rendelkezésre.

konyvszalon@jogaszegylet.hu
+36 70 776 2339

További hírek

Kiállítóink között az Országgyűlési Könyvtár

Kiállítóink között az Országgyűlési Könyvtár

A III. Magyar Jogi Könyvszalonon első alkalommal mutatkozik be kiállítóként az Országgyűlési Könyvtár. A látogatók bepillantást nyerhetnek az OGYK szolgáltatásaiba, továbbá az Országház Könyvkiadó kínálatába. Az érdeklődőket egyedülálló módon ingyenes beiratkozási...