Ki a legérdemesebb a Könyvszalon Közönségdíjra? A VÁLASZT ÖN ADHATJA MEG!

A Magyar Jogász Egylet pályázatot hirdetett a III. Magyar Jogi Könyvszalonon részt vevő magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadók számára, hogy jelöljék meg az általuk legjobbnak ítélt, Közönségdíjra javasolt, 2022-ben megjelent aktuális és nagyobb szakmai érdeklődésre számot tartó jogtudományi szakkönyvet.

A pályázaton jelölt könyvek közül a Könyvszalon Közönségdíj győztesét a Magyar Jogi Könyvszalon weboldalán a www.jogikonyvszalon.hu -n keresztül, online szavazás formájában a közönség választja ki. A díjat az internetes szavazáson legtöbb szavazatot elért jogtudományi szakkönyv szerzője (szerzői) és kiadója kapja.

Az internetes szavazásra 2023. szeptember 7. és október 5. között nyílik lehetőség.

Az ünnepélyes díjátadóra 2023. október 7-én, a III. Magyar Jogi Könyvszalonon kerül sor.

Szavazás módja:

Azoknak, akik szavazni szeretnének a Könyvszalon Közönségdíj pályázatra, az oldalon található űrlap kitöltése után, a listából kiválaszthatnak egy könyvet és a „Küldés” gombra kattintva a szavazat elküldésre kerül. 

Nyereményjáték:

Minden szavazó, aki a Közönségdíj – Harmadik Magyar Jogi Könyvszalon (jogikonyvszalon.hu) felületén a nyereményjáték időtartama alatt leadja szavazatát az általa választott könyvre, automatikusan részt vesz a nyereményjátékban.

A sorsolás időpontja: 2023. október 5. A sorsolásra számítógép segítségével, a véletlenszerűség elvének megfelelően kerül sor. A sorsolás nem nyilvános. A nyerteseket a Szervező az általuk megadott e-mail útján értesíti. A nyeremények a nyertesek részére a tájékoztató e-mailben bekért címre kerülnek kiszállításra. 

Az internetes szavazásban résztvevők között

-5 fő részére a Könyvszalon Közönségdíjával jutalmazott könyvet

-10 fő részére a Könyvszalon helyszínéül szolgáló Károlyi-Csekonics palotában (1088 Budapest, Reviczky utca 6.) a III. Magyar Jogi Könyvszalon rendezvény idején, azaz 2023. október 7-én, szombaton tartandó vezetett sétát sorsolunk ki.

A főnyeremény 10% kedvezményt biztosító kupon a Magyar Jogász Egylet 2024. évi Vándorgyűlésére szóló 3 napos jegy árából.

A nyereményjáték részleteit a Játékszabályzat tartalmazza:

További hírek

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

A Magyar Jogász Egylet immár negyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Jogi Könyvszalon elnevezésű szakmai rendezvényt 2024. szeptember 28-án. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy idén is kiírja a Magyar Jogász Egylet a Könyvszalon Nagydíjra szóló pályázatot a korábbi...

Rövidfilm a III. Magyar Jogi Könyvszalonról

Rövidfilm a III. Magyar Jogi Könyvszalonról

A 2023. október 7-én – a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság együttműködésében – a Károli Gáspár Református Egyetem gyönyörű épületében, a Károlyi–Csekonics-palotában megrendezésre került III. Magyar Jogi Könyvszalon legemlékezetesebb pillanatait megörökítő...

Minden eddiginél több látogató a III. Magyar Jogi Könyvszalonon

Minden eddiginél több látogató a III. Magyar Jogi Könyvszalonon

2023. október 7-én, szombaton immáron harmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Jogi Könyvszalont a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság, a rendezvénynek idén is a Károli Gáspár Református Egyetem adott otthont. A Károlyi-Csekonics-palota aulájában huszonegy...