Ki a legérdemesebb a Könyvszalon Közönségdíjra? A VÁLASZT ÖN ADHATJA MEG!

A Magyar Jogász Egylet pályázatot hirdetett a III. Magyar Jogi Könyvszalonon részt vevő magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadók számára, hogy jelöljék meg az általuk legjobbnak ítélt, Közönségdíjra javasolt, 2022-ben megjelent aktuális és nagyobb szakmai érdeklődésre számot tartó jogtudományi szakkönyvet.

A pályázaton jelölt könyvek közül a Könyvszalon Közönségdíj győztesét a Magyar Jogi Könyvszalon weboldalán a www.jogikonyvszalon.hu -n keresztül, online szavazás formájában a közönség választja ki. A díjat az internetes szavazáson legtöbb szavazatot elért jogtudományi szakkönyv szerzője (szerzői) és kiadója kapja.

Az internetes szavazásra 2023. szeptember 7. és október 5. között nyílik lehetőség.

Az ünnepélyes díjátadóra 2023. október 7-én, a III. Magyar Jogi Könyvszalonon kerül sor.

Szavazás módja:

Azoknak, akik szavazni szeretnének a Könyvszalon Közönségdíj pályázatra, az oldalon található űrlap kitöltése után, a listából kiválaszthatnak egy könyvet és a „Küldés” gombra kattintva a szavazat elküldésre kerül. 

Nyereményjáték:

Minden szavazó, aki a Közönségdíj – Harmadik Magyar Jogi Könyvszalon (jogikonyvszalon.hu) felületén a nyereményjáték időtartama alatt leadja szavazatát az általa választott könyvre, automatikusan részt vesz a nyereményjátékban.

A sorsolás időpontja: 2023. október 5. A sorsolásra számítógép segítségével, a véletlenszerűség elvének megfelelően kerül sor. A sorsolás nem nyilvános. A nyerteseket a Szervező az általuk megadott e-mail útján értesíti. A nyeremények a nyertesek részére a tájékoztató e-mailben bekért címre kerülnek kiszállításra. 

Az internetes szavazásban résztvevők között

-5 fő részére a Könyvszalon Közönségdíjával jutalmazott könyvet

-10 fő részére a Könyvszalon helyszínéül szolgáló Károlyi-Csekonics palotában (1088 Budapest, Reviczky utca 6.) a III. Magyar Jogi Könyvszalon rendezvény idején, azaz 2023. október 7-én, szombaton tartandó vezetett sétát sorsolunk ki.

A főnyeremény 10% kedvezményt biztosító kupon a Magyar Jogász Egylet 2024. évi Vándorgyűlésére szóló 3 napos jegy árából.

A nyereményjáték részleteit a Játékszabályzat tartalmazza:

További hírek

Kiállítóink között az Országgyűlési Könyvtár

Kiállítóink között az Országgyűlési Könyvtár

A III. Magyar Jogi Könyvszalonon első alkalommal mutatkozik be kiállítóként az Országgyűlési Könyvtár. A látogatók bepillantást nyerhetnek az OGYK szolgáltatásaiba, továbbá az Országház Könyvkiadó kínálatába. Az érdeklődőket egyedülálló módon ingyenes beiratkozási...