Könyvszalon Közönségdíj Nyereményjáték

Játékszabályzat

 

A nyereményjáték szervezője: Magyar Jogász Egylet
A nyereményjáték időtartama: 2023. szeptember 6. – október 5.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele

 

Minden szavazó, aki a Közönségdíj – Harmadik Magyar Jogi Könyvszalon (jogikonyvszalon.hu) felületen a nyereményjáték időtartama alatt leadja szavazatát az általa választott könyvre, automatikusan részt vesz a nyereményjátékban.

Azoknak, akik szavazni szeretnének regisztrálniuk kell a www.jogikonyvszalon.hu oldalra. Ezt követően a Könyvszalon Közönségdíj pályázatra benyújtott könyveket tartalmazó listából kiválaszthatnak egy könyvet és a „Küldés” gombra kattintva a szavazat elküldésre kerül.

Sorsolás

 

A sorsolás időpontja: 2023. október 5. A sorsolásra számítógép segítségével, a véletlenszerűség elvének megfelelően kerül sor. A sorsolás nem nyilvános. A nyerteseket a Szervező az általuk megadott e-mail útján értesíti. A nyeremények a nyertesek részére a tájékoztató e-mailben bekért címre kerülnek kiszállításra.

Nyeremények részletei

 

Az internetes szavazásban résztvevők között

-5 fő részére a Könyvszalon Közönségdíjával jutalmazott könyvet

-10 fő részére a Könyvszalon helyszínéül szolgáló Károlyi-Csekonics palotában (1088 Budapest, Reviczky utca 6.) a III. Magyar Jogi Könyvszalon rendezvény idején, azaz 2023. október 7-én, szombaton tartandó vezetett sétát sorsolunk ki.

A főnyeremény 10% kedvezményt biztosító kupon a Magyar Jogász Egylet 2024. évi Vándorgyűlésére szóló 3 napos jegy árából.

Költségek

 

A nyerteseket a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyijövedelemadó-fizetési kötelezettség. A nyeremények nyertesek részére történő kiszállításának költségeit a Szervező viseli. A Szervező felelőssége kizárólag a nyeremények jelen szabályzatban meghatározott értékére terjed ki.

Vegyes rendelkezések

 

A nyereményjátékban részt vevő szavazók részvételükkel minden tekintetben elfogadják a Játékszabályzat rendelkezéseit. A nyereményjátékban résztvevők a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseiket, illetve a lebonyolítással kapcsolatos észrevételeiket és igényeiket a Szervező felé az konyvszalon@jogaszegylet.hu e-mail-címére küldött levél formájában, valamint a Szervező székhelyén (1054 Budapest, Szemere utca 8.) személyesen tehetik meg, illetve érvényesíthetik. A szabályzatban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban a mindenkor hatályos magyar jogszabályok az irányadók.